Otthoni munkavégzés hatékonyan

Bár évről évre egyre több területen használjuk a felhő alapú megoldásokat, mégis rengeteg cég számára okozott problémát márciusban, hogy a munkatársainak egyik napról a másikra biztosítsa az otthoni munkavégzéshez szükséges keretrendszert, és mindemellett az ügyfélkiszolgálás is a megszokott minőségben folyjon tovább.

Jelen események fényében ismét rengeteg cég esetében érdemes átgondolni a távmunka nyújtotta előnyöket. Jó, ha a tavaszi karantén során született erre hosszabb távon fenntartható megoldás, ha viszont nem, akkor sincs semmi probléma, hiszen a felhő alapú IP alközpontra váltás rendkívül egyszerű és gyors folyamat, tervezhető költségekkel, havidíjas konstrukcióban.

hatékony otthoni munkavégzés

Mivel szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeire szabjuk, ezért már abban az esetben is érdemes minket megkeresni, ha a cégedben csak fontolgatjátok a felhő alapon történő kommunikációt, mi pedig segítünk megtalálni a számotokra legideálisabb megoldást. Ebbe beletartozik az otthoni telefonos elérhetőség kollégáiddal és ügyfeleiddel is, a beérkező faxokat e-mailként láthatod, illetve lehetőséged van hívásaid átirányítására, és hangposta használatára is, minden adott tehát ahhoz, hogy otthonról is zökkenőmentesen elérhető lehess a munkaidődben.

A felhő alapú eszköz nemcsak abban segít, hogy fenntarthassuk a vállalkozást, hanem még ebben a helyzetben is lehet a fejlődés, szintlépés záloga, nem érdemes tehát halogatni a bevezetését, hiszen minimális beruházási költséggel elérhető, de óriási benne a potenciál.

Oszd meg cikkünket a kedvenc csatornádon, vagy küldd el az ismerőseidnek!

Twitter
Pinterest
Facebook
LinkedIn

Hasonló bejegyzések