TeDD költséghatékonyabbá a céges telefonálást és korszerűsítsD díjcsomagodat!

Szolgáltatásunk által vezetékes és mobileszközökről is kedvezőbb áron telefonálhatsz bel- és külföldön egyaránt. Próbáld ki tesztidőszakkal, kötöttségek nélkül!

24 órán belül válaszolunk

Szolgáltatásunk előnyei

Ügyfélközpontú kiszolgálás

Szolgáltatásunk színvonala és munkatársaink hozzáállása is hozzájárul a prémium ügyfélélményhez.

Korlátlan díjcsomag

Belföldi normál díjazású hívások korlátlanul indíthatóak a havi előfizetési díj ellenében.

Tegyél minket próbára

Tesztidőszakot biztosítunk, így minden ügyfelünk maga győződhet meg az általunk nyújtott minőségről.

Szeretnél megtakarítani hívásaidon?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Szolgáltatásunk tartalma

IP telefonszolgáltatás

Díjcsomagjaink korlátlan beszélgetést biztosítanak minden belföldi nem emelt díjas hálózatba. Szolgáltatásunk elérhető földrajzi helytől függetlenül, otthon, munkahelyen, vezetékes és mobiltelefonon egyaránt. Hívások azonnali indítását teszi lehetővé asztali telefonkészülékről, mobilról, számítógépről.

Softphone

A softphone egy olyan alkalmazás, ami külön telefonkészülék nélkül is képes hívások lebonyolítására. Ehhez az alkalmazáshoz egy számítógépre, vagy laptopra van szükség headsettel, de akár mobiltelefonunkon keresztül egy applikáció használatával is telefonálhatunk.

Hangrögzítés, tárolás

Kérésre minden bejövő és kimenő hívás rögzítésre kerül. Ez a szolgáltatásunk igénybe vehető egyedi telefonszámokra, és rendszerszinten is. Segítünk, hogy minden telefonos beszélgetés követhető, visszakereshető legyen, ezáltal eredményesebben kommunikálhatsz az ügyfelekkel. A hívásrögzítés által nyújtott ellenőrizhetőség és elemezhetőség rengeteget lendíthet előre hosszabb távon az ügyfél elégedettségén.

Az ügyfelet a hangfelvétel készítéséről kötelező tájékoztatni, a bejelentkező szövegben kitérve a hangfelvétel tárolási módjaira, és megőrzési idejére is. Minden hangfelvétel egyedi azonosító számmal rendelkezik, melyről szintén szükséges az ügyfelet tájékoztatni. Kiegészítő szolgáltatásunkkal könnyedén megoldható a rögzített hívások tárolása is: minden rögzített hangfelvételt áttöltünk egy szerverre, ahol a törvényben előírt módon kezelheted őket.

Számhordozás

Minden előfizetőnek lehetősége van arra, hogy az élő előfizetésben lévő telefonszámát másik szolgáltatóhoz vigye. Mivel vállalati szinten is adott erre a lehetőség, ezért több számmal rendelkező ügyfeleink részére is ajánljuk szolgáltatásunkat - érvényes egy szám, vagy akár az összes áthordozása esetén. Ha úgy döntesz, hogy ügyfelünk leszel, jelenlegi hívószámad megmarad, bármelyik földrajzi körzetben élsz.

Válaszd cégünket

Cégünk 20 éve dolgozik azon, hogy a modern távközlési technológiát zökkenőmentesen hozzáférhetővé tegyük a vállalkozások számára, Korlátlan díjcsomagok, testreszabott ajánlatok és minőségi ügyfélszolgálatunk segítségével új távlatokat nyitunk a fejlődésnek.

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetése ne kihívást, hanem megoldást, jövedelmező befektetést jelentsen a céged számára: így elérve a hatékonyabb munkavégzést a mindennapokban, és az üzleti versenyelőnyt hosszú távon.

Nézd meg a többi szoltáltatásunkat is:

Internet szolgáltatás

Az általunk nyújtott internet kapcsolat megszakításoktól mentes, és gyors.

Felhő alapú telefonközpont

Szolgáltatásunk a hagyományos fizikai telefonközpontok teljes kiváltására alkalmas rendszer.

Próbáld ki a kalkulátorunkat!

Tudjuk, hogy rengeteg a dolgod, ezért ajánljuk figyelmedbe kalkulátorunkat:
vele még egyszerűbben, gyorsabban és pontosabban felmérhetők vállalkozásod telekommunikációs igényei.

Szolgáltatásaink felkeltették érdeklődésedet?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!