Válts felhő alapú telefonközpontra és lépj szintet vállalkozásoddal!

A hagyományos fizikai telefonközpont kihívásai helyett beruházásmentes megoldást kínálunk neked: hozzáférést adunk az egyszerű és minőségi kommunikációhoz. A felhőből bármit elérhetsz!

24 órán belül válaszolunk

Szolgáltatásunk előnyei

Egyedi megoldások

Minden szolgáltatásunkat az ügyfelek igényeire szabjuk, és rugalmasan kezeljük az egyedi kéréseket is.

Tervezhető költségek

Nincs szükség új IP alközpont vásárlására, telepítésére: szolgáltatásunkat havidíjas konstrukcióban érheted el.

Korlátok nélkül

Munkatársaid, bárhol is legyenek a világban, hívásaikat az általunk biztosított felhő alapú IP alközponti rendszerben bonyolíthatják.

Egyedi telefonközpontot szeretnél hatalmas beruházási költségek nélkül?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Szolgáltatásunk tartalma

IVR hangmenü

Szeretnél, hogy bármelyik telefonszámod hívása esetén egy automata köszöntse a hívó felet? Ez esetben a telefon gombjainak megnyomásával juthat el az ügyfél megkeresése az illetékes személyhez. Mindez sokkal gyorsabbá teszi, és nagyban megkönnyíti a kommunikációt, ügyfélkezelést, valamint a hívások irányítását.

Mellékkezelés

A fővonalakat lehetőséged van mellékekre bontani, így a mellékállomásokról közvetlenül indíthatóak fővonali híváskezdeményezések, illetve zárt forgalom biztosítható a mellékállomások között. További előny, hogy az egyes mellékeken tetszőlegesen szabályozhatóak a hívásirányok.

Hívásátirányítás

Segítségével a mellékekre érkező hívások átirányíthatóak egy megadott telefonszámra. Többé nem okoz problémát, ha az egyik munkatársad otthonról dolgozik aznap, vagy fontos hívást vár útközben, hiszen egy egyszerű funkcióval átirányítható a céges vezetékes telefonja forgalma mobiljára.

Híváscsoportok

Híváscsoportok segítségével beállítható, hogy egy külső számra érkező hívás több mellékre is eljusson. Rendkívül hasznos funkció, amennyiben egy ügyben többen is illetékesek lehetnek. Például pénzügyes csoportjában minden telefonra beérkezik ugyanaz a megkeresés.

Hangposta

A hangposta funkció segítségével beállítható, hogy egy mellékre érkező hívást hangüzenet fogadjon, mely üzenet hagyására ösztönzi a hívót. Praktikus, mivel elkerülhető, hogy beérkező hívásaid elvesszenek, hiszen üzletfeleid akkor is hagyhatnak üzenetet, ha te vagy a munkatársaid éppen nem vagytok elérhetők.

Faxból e-mail (Fax to Mail)

Ugyanúgy, ahogy a vezetékes telefonokat, ezt a technikát is érdemes korszerűsítened. Többé nem lesz szükséged elavult fax gépeidre. A jövőben úgy kezelheted ide érkező üzeneteidet, mint az e-maileket, hiszen azokat a rendszer a beállított címzettek e-mail fiókjába továbbítja. Sokkal környezetkímélőbb megoldás, hiszen ha nem nyomtatod ki, nem használsz papírt, nem veszhetnek el üzeneteid, valamint távolról is elérhető, és visszakereshető az archívum.

Hangrögzítés

A bejövő és kimenő hívások egyaránt rögzítheted, legyen szó egyedi telefonszámról, vagy az egész rendszert tekintve. Szolgáltatásunk által beszélgetéseitek követhetők, visszakereshetők lehetnek, így eredményesebben kommunikálhattok ügyfeleitekkel, és a minőségellenőrzés során is rendkívül hasznos segítséget kaphattok.

Nincs telefonközpontod, vagy esetleg van, de nem korszerű?

Pénzt és energiát spórolhatsz egyszerre, hiszen kiválthatod az elavult központ működtetési költségeit, úgy, hogy mindeközben a központ kezelése egyszerűbbé és rugalmasabbá is válik. Továbbá egyszeri, nagyobb beruházás nélkül tapasztalhatod meg a korszerű technológia előnyeit. A szolgáltatást havidíjas konstrukcióban biztosítjuk.

Hogyan működik felhő alapú IP alközpontunk?

Felhő alapú telefonszolgáltatás

Válaszd cégünket

Cégünk 20 éve dolgozik azon, hogy a modern távközlési technológiát zökkenőmentesen hozzáférhetővé tegyük a vállalkozások számára, Korlátlan díjcsomagok, testreszabott ajánlatok és minőségi ügyfélszolgálatunk segítségével új távlatokat nyitunk a fejlődésnek.

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetése ne kihívást, hanem megoldást, jövedelmező befektetést jelentsen a céged számára: ezáltal pedig hatékonyabb munkavégzést a mindennapokban, üzleti versenyelőnyt hosszú távon.

Nézd meg a többi szolgáltatásunkat is:

Internet szolgáltatás

Az általunk nyújtott internet kapcsolat megszakításoktól mentes, és gyors.

Telefonszolgáltatás

Vezetékes és mobileszközökről is olcsóbban telefonálhat bel- és külföldön egyaránt.

Próbáld ki a kalkulátorunkat!

Tudjuk, hogy rengeteg a dolgod, ezért ajánljuk figyelmedbe kalkulátorunkat:
vele még egyszerűbben, gyorsabban és pontosabban felmérhetők vállalkozásod telekommunikációs igényei.

Több telephellyel rendelkezel és hívásaidat egyben szeretnél kezelni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!