Válts villámgyors, minőségi internetre!

A gyors és megbízható internetkapcsolat a hatékony munkavégzés alapja. Szolgáltatásunk az ország teljes területén elérhető, és minden díjcsomagunk korlátlan adatforgalmat biztosít fix havi előfizetés ellenében.

24 órán belül válaszolunk

Szolgáltatásunk előnyei

Megbízható szolgáltatás

Az általunk nyújtott internet kapcsolat megszakításoktól mentes, gyors, tökéletes választás a munkához és ügyfelekkel történő kapcsolattartáshoz.

Tervezhető, fix költségek

Nem merülnek fel rejtett költségek, díjcsomagjaink korlátlan adatforgalmat biztosítanak fix havidíj megfizetése esetén.

Korlátlan adatforgalom

Az általunk nyújtott korlátlan adatforgalommal valamennyi interneten használt szolgáltatást aggodalom nélkül, könnyen elérheted.

Megbízható és korlátlan internetre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Szolgáltatásunk tartalma

DSL-Kábel-Optika

Szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető és valamennyi kínált díjcsomagunk korlátlan adatforgalmat biztosít fix havi előfizetési díj ellenében.

Gyerekvédelmi szűrőszoftver

Az internet-hozzáférést nyújtó szolgáltatók 2014 július 1-jétől kötelesek valamely, a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szoftver (gyermekvédelmi szűrőszoftver) internetes honlapjukról való ingyenes letölthetőségét, használhatóságát biztosítani a piaci, civil és állami szférából egyaránt delegált tagokból álló tanácsadó testület, a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal ajánlása alapján. További részletek a Dokumentumok között.

Válaszd cégünket

Cégünk 20 éve dolgozik azon, hogy a modern távközlési technológiát zökkenőmentesen hozzáférhetővé tegyük a vállalkozások számára, Korlátlan díjcsomagok, testreszabott ajánlatok és minőségi ügyfélszolgálatunk segítségével új távlatokat nyitunk a fejlődésnek.

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetése ne kihívást, hanem megoldást, jövedelmező befektetést jelentsen a céged számára: hatékonyabb munkavégzést a mindennapokban, üzleti versenyelőnyt hosszú távon.

Nézd meg a többi szolgáltatásunkat is:

Telefonszolgáltatás

Vezetékes és mobileszközökről is olcsóbban telefonálhatsz bel- és külföldön egyaránt.

Felhő alapú telefonközpont

Szolgáltatásunk a hagyományos fizikai telefonközpontok teljes kiváltására alkalmas rendszer.

Tervezhető, fix költségeket szeretnél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!