ÉLVEZD A HOME OFFICE MINDEN ELŐNYÉT

Biztosítjuk a távmunkavégzés technikai hátterét, beruházási költségek nélkül: tapasztald meg a hatékony céges kommunikáció előnyeit otthonról is!

Szolgáltatásunk előnyei

Egyedi megoldások

Minden szolgáltatásunkat az ügyfelek igényeire szabjuk, és rugalmasan kezeljük az egyedi igényeket.

Tervezhető költségek

Ügyfeleink igény szerint tudják módosítani felhasználóik számát függetlenül attól, hogy munkatársuk otthonról, vagy irodából dolgoztok.

Korlátok nélkül

Munkatársaid bárhol lehetnek a világban, hívásaikat az általunk biztosított felhő alapú IP alközponti rendszerben bonyolíthatják.

Beruházási költségek nélkül valósítjuk meg egyedi elképzeléseidet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Szolgáltatásunk tartalma

Függetlenül az időtől

Home office munkavégzés közben ugyanúgy adott a lehetőség csoportos beszélgetésekre, és minden kolléga továbbra is elérhető marad bármikor. Beállítható hangposta szolgáltatásunk, ami üzenet hagyására ösztönzi a hívót, így biztosan nem veszik el egy hívás sem.

Függetlenül a helytől

Elég a munkahelyén használt, általunk biztosított telefonkészüléket hazavinned, internethez csatlakoztatni, és hálózati áramforrással ellátni, és máris részt vehetsz a meetingeken, nap-, és hétértékelőkön. A közös beszélgetések konferenciahívások által elérhetőek.

Rugalmas szolgáltatások

Otthoni munkavégzéshez ugyanúgy elérhető a szolgáltatásunk minden funkciója, amit az irodában is megszoktatok: IVR hangmenü biztosítja, hogy hívás esetén automata köszöntse a hívó felet, hangpostán továbbra is hagyható üzenet, hangrögzítés biztosítja, hogy minden bejövő és kimenő hívás egyaránt visszahallgatható maradjon, és a faxokat is megkapjátok továbbra is e-mailek formájában.

Kényelem

Minden esetben kiépíthető a rendszer, ha olyan kollégákat foglalkoztat céged, akiknek nem tud fizikai telephelyet biztosítani, vagy eleve otthonról végezhető munkájuk van. A kényelmen felül mindez számtalan előnnyel jár: nem kell szabadnap minden egyes csomagátvételhez, vagy olyan napra, amikor munkatársad szerelőt vár, valamint megspórolható az utazással járó idő és költség.

A szabadabb munkavégzés motivál

A legtöbb olyan munkatárs, aki nem most ismerkedik az otthoni munkavégzés nyújtotta lehetőségekkel, arról számol be, hogy optimális időkihasználás mellett a munkája eredményessége nem csak szinten tartható, hanem fokozódik is. Érdemes tehát kihasználnunk a home office helyzetet, hiszen sokaknak hatékonyabb munkavégzést biztosít.

Költségkímélő

A munkahelyre és munkahelyről való utazás hiányában jelentős útiköltséget takaríthatunk meg. Ezenfelül érdemes belegondolni, hogy bérleti díjjal és közüzemi számlákkal együtt mennyibe kerül fenntartani egy irodahelyiséget, szóval minden érv amellett szól, hogy miért ne lehetnének 100%-ban otthonról végezhetőek azok a munkakörök, amikben erre lehetőség van?

Válaszd cégünket

Cégünk 20 éve dolgozik azon, hogy a modern távközlési technológiát zökkenőmentesen hozzáférhetővé tegyük a vállalkozások számára. Korlátlan díjcsomagok, testreszabott ajánlatok és minőségi ügyfélszolgálatunk segítségével új távlatokat nyitunk a fejlődésnek.

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetése ne kihívást, hanem megoldást, jövedelmező befektetést jelentsen a céged számára: ezáltal elérve hatékonyabb munkavégzést a mindennapokban, üzleti versenyelőnyt hosszú távon.

TekintsD meg további szolgáltatásainkat

Internet szolgáltatás

Az általunk nyújtott internet kapcsolat megszakításoktól mentes, és gyors.

Telefonszolgáltatás

Vezetékes és mobileszközökről is olcsóbban telefonálhattok bel- és külföldön egyaránt.

Próbáld ki a kalkulátorunkat!

Tudjuk, hogy rengeteg a dolgod, ezért ajánljuk figyelmedbe kalkulátorunkat:
vele még egyszerűbben, gyorsabban és pontosabban felmérhetők vállalkozásod telekommunikációs igényei.

Több telephellyel rendelkezel és hívásaidat egyben szeretnél kezelni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!