A VoIP használata hatalmas megtakarítást eredményezhet a telefonszámlán

Ha egy cég térben egymástól távol levő telephelyeit kell összekötni, tökéletes megoldás a felhő alapú IP alközponti rendszer alkalmazása, amely nem más, mint egy virtuális IP alközponti rendszer.
Igénybe vételéhez először fel kell mérni a szükséges mellékek számát, hogy a végponti csatlakozásokat ennek megfelelően tervezhessük, majd szükségünk lesz végponti eszközökre is.
Választhatunk IP telefont, amelyek úgy néznek ki, mint nagy tudású analóg társaik azzal a különbséggel, hogy ezek a készülékek közvetlenül az internetre csatlakoznak. Választhatunk szoftveres telefont, amely egy program és a számítógépünkön fut, amihez szükséges egy hangszóró (fejhallgató), mikrofon a használatához. Illetve választhatunk analóg telefon adaptert, ami a legolcsóbb megoldás, ha meglévő analóg készülékünket szeretnénk használni.

A VoIP használata hatalmas megtakarítást eredményezhet a telefonszámlán

Hogyan tudom kipróbálni?

Nem kell hozzá más, mint internetelérés és a H1 Komm Kft., mint szolgáltató. A H1 Komm Kft. nem a hagyományos értelemben vett analóg vonalat és a mögötte megbúvó központot nyújtja. Előremutató és innovatív, személyre szabott szolgáltatásainkkal igyekszünk kivívni és megtartani ügyfeleink bizalmát.

Előnyeink:

  • Ügyfélközpontú kiszolgálás.
  • Belföldi normál díjazású hívások korlátlanul indíthatóak a havi előfizetési díj ellenében.
  • Tesztidőszakot biztosítunk, így minden ügyfelünk maga győződhet meg az általunk nyújtott minőségről.

Oszd meg cikkünket a kedvenc csatornádon, vagy küldd el az ismerőseidnek!

Twitter
Pinterest
Facebook
LinkedIn

Hasonló bejegyzések