Korszerűsítse a céges kommunikációt és lépjen szintet vállalkozásával!

Telefon-, internet- és felhő alapú szolgáltatások: biztosítjuk a legmodernebb technológiai hátteret, hogy az üzleti előnyök kerüljenek előtérbe!

24 órán belül jelentkezünk

Szolgáltatásaink

Felhő alapú telefonközpont

Váltson virtuális telefonközpontra karbantartási költségek nélkül és férjen hozzá a minőségi üzleti kommunikációhoz. A felhőből bármit elérhet: lépjen szintet vállalkozásával!

Home Office megoldások

Élvezze a Home Office minden előnyét! Biztosítjuk a távmunka végzés technikai feltételeit, hogy otthon is irodai élményben legyen része!

Telefonszolgáltatás

Tegye költséghatékonyabbá a céges telefonálást: belföldi, normál díjazású hívások korlátlanul indíthatóak havi előfizetési díj ellenében, függetlenül a telefonszámok mennyiségétől.

Internet szolgáltatás

Biztosítsa cége számára a villámgyors és megbízható internetkapcsolatot. Szolgáltatásunk az ország teljes területén elérhető, korlátlan adatforgalommal, fix havi előfizetés ellenében.

Akciós ajánlatunk

Home Office Start csomag,
hűségidő nélkül

Akciós csomagunk tökéletes megoldás kisebb vállalkozásoknak: tegye hatékonyabbá a mindennapos munkavégzést az irodában és otthon is. Akár pár nap alatt bevezetheti a Home Office feltételeit, mi biztosítjuk a technikai hátteret.

Ajánlatunk tartalmazza:

A csomag havidíja

12700 Ft+áfa/hó

Most őszi akciónk keretében fél évig

20% kedvezménnyel

Hűségidő nélkül

Ismerje meg az üzleti előnyöket

Tudja meg videónkból, hogyan lesz a minőségi kommunikációból hatékonyabb munkavégzés és a modern távközlési technológiából hosszú távú versenyelőny.

Rugalmas, testreszabott megoldásokat biztosítunk, ami segíti a cégét a növekedésben.

Akikkel együtt dolgozunk

Ügyfeleink elégedettsége az első

Cégünkkel 20 éve dolgozunk azon, hogy a modern távközlési technológiát zökkenőmentesen hozzáférhetővé tegyük a vállalkozások számára. Korlátlan díjcsomagok, testreszabott ajánlatok és minőségi ügyfélszolgálatunk segítségével új távlatokat nyitunk a fejlődésnek.

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetése ne kihívást, hanem megoldást, jövedelmező befektetést jelentsen a cégek számára: hatékonyabb munkavégzést a mindennapokban, üzleti versenyelőnyt hosszú távon.

0 +
év tapasztalat
0
mp válaszidő
0 +
távfelügyelt távközlési végberendezés
0 ,3 millió
hálózatunkban lebeszélt perc évente

Rólunk mondták

Lépjen szintet vállalkozásával, akár pár nap alatt