Korszerűsítsd a céges kommunikációt és lépj szintet vállalkozásoddal!

Telefon-, internet- és felhő alapú szolgáltatások: biztosítjuk a legmodernebb technológiai hátteret, hogy az üzleti előnyök kerüljenek előtérbe!

24 órán belül jelentkezünk

Ügyfeleink elégedettsége az első

Cégünkkel 20 éve dolgozunk azon, hogy a modern távközlési technológiát zökkenőmentesen hozzáférhetővé tegyük a vállalkozások számára. Korlátlan díjcsomagok, testreszabott ajánlatok és minőségi ügyfélszolgálatunk segítségével új távlatokat nyitunk a fejlődésnek.

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetése ne kihívást, hanem megoldást, jövedelmező befektetést jelentsen a cégek számára: hatékonyabb munkavégzést a mindennapokban, üzleti versenyelőnyt hosszú távon.

év tapasztalat
0 +
mp válaszidő
0
távfelügyelt távközlési végberendezés
0 +
hálózatunkban lebeszélt perc évente
0 ,3 millió

Próbáld ki a kalkulátorunkat!

Tudjuk, hogy rengeteg a dolgod, ezért ajánljuk figyelmedbe kalkulátorunkat:
vele még egyszerűbben, gyorsabban és pontosabban felmérhetők vállalkozásod telekommunikációs igényei.

Rólunk mondták

Akikkel együtt dolgozunk

Akciós ajánlatunk

Home Office Start csomag,
hűségidő nélkül

Akciós csomagunk tökéletes megoldás kisebb vállalkozásoknak: tedd hatékonyabbá a mindennapos munkavégzést az irodában és otthon is. Akár pár nap alatt bevezetheted a Home Office feltételeit, mi pedig biztosítjuk a technikai hátteret.

Ajánlatunk tartalmazza:

A csomag havidíja

12700 Ft+áfa/hó

Most akciónk keretében fél évig

20% kedvezménnyel

Ismerje meg az üzleti előnyöket

Tudja meg videónkból, hogyan lesz a minőségi kommunikációból hatékonyabb munkavégzés és a modern távközlési technológiából hosszú távú versenyelőny.

Rugalmas, testreszabott megoldásokat biztosítunk, ami segíti a cégét a növekedésben.

Lépj a siker útjára

Lépj szintet vállalkozásoddal, akár pár nap alatt

Szolgáltatásaink

Felhő alapú telefonközpont

Válts virtuális telefonközpontra karbantartási költségek nélkül és férj hozzá a minőségi üzleti kommunikációhoz. A felhőből bármit elérhetsz: lépj szintet vállalkozásoddal!

Home Office megoldások

Élvezd a Home Office minden előnyét! Biztosítjuk a távmunka végzés technikai feltételeit, hogy otthon is irodai élményben legyen részetek!

Telefonszolgáltatás

Tedd költséghatékonyabbá a céges telefonálást: belföldi, normál díjazású hívások korlátlanul indíthatóak havi előfizetési díj ellenében, függetlenül a telefonszámok mennyiségétől.

Internet szolgáltatás

Biztosítsd céged számára a villámgyors és megbízható internetkapcsolatot. Szolgáltatásunk az ország teljes területén elérhető, korlátlan adatforgalommal, fix havi előfizetés ellenében.

24 órán belül jelentkezünk