Szereti megosztani a legjobb idézeteket? Ezzel csak pár kattintás

Nagy igazságnak tart egy Coelho-idézetet? Néha világgá kürtölné Müller Péter bölcsességeit? Rövid és velős üzeneteket képpel a legjobb megosztani az interneten – ehhez a legegyszerűbb eszköz ez az oldal.

Teljesen mindegy, hogy egy görög filozófus, vagy Oravecz Nóra idézeteit akarja megosztani a közösségi oldalakon, úgy a leghatásosabb, ha nem sima szövegként, hanem egy kép formájában teszi ezt meg. A legjobb pedig, ha a szövegen van a hangsúly az idézetes képen. Ehhez a legegyszerűbb módszert kínálja az Alter.

Az oldalra kattintva ugyanis csak egy szürke dobozt kapunk, ahova bemásolhatjuk a szöveget – figyelve arra, hogy az Enter billentyűvel több sorra osszuk a szöveget, ahogy az alábbi képen is.

A “Submit” gombra kattintva olyan képet kapunk az idézettel, mint az alábbi példa. Egy jobb klikkel és a “Mentés másként” lehetőséggel elmenthető, majd bárhol megosztható az interneten.

Amennyiben ennél kreatívabb és szebb képpel akarja megosztani kedvenc idézeteit, akkor a szintén ingyen és könnyen használható Canva oldalát ajánljuk.

(forrás:hvg.hu)

Oszd meg cikkünket a kedvenc csatornádon, vagy küldd el az ismerőseidnek!

Twitter
Pinterest
Facebook
LinkedIn

Hasonló bejegyzések