Hogyan töltsön le filmeket a Netflixről?

A Netflix végre lehetővé tette, hogy az előfizetők tabletre és mobilra letöltsenek filmeket és sorozatokat, hogy azokat offline is meg tudják nézni. Megmutatjuk, hogyan tudja letölteni magának a kedvenc filmjeit.

Először is, frissítse az alkalmazást a telefonján vagy tabletjén. A legfrissebb verzión kattintson a menüre, ez a kijelző bal felső sarkában található. Ott talál egy menüpontot: Available for Downloads. Mivel új szolgáltatásról van szó, a Netflix ki is emeli a többi menüpontból egy nagy piros vonallal.

Erre kattintva találja meg azokat a tartalmakat, amelyeket le lehet tölteni. Ugyanis nem mindent lehet, vannak olyan filmek, amelyek különböző okok miatt csak online streamelve nézhetők meg.

A kiválasztott filmre kattintva találunk egy ikont, ami lefelé mutató nyilat formáz, alatta Download felirattal. Kattintson, várjon a letöltésre, majd amikor kész, nézze meg a filmet. Vagy tegye el későbbre és keresse a My Downloads menüben. Ezek után már bárhol nézhet filmeket, akár van ott net, akár nincs. Csak arra figyeljen, hogy legyen elegendő tárhely a készülékén – mert a letöltött filmek egy idő után sok helyet fognak foglalni, ha nem töröl belőlük.

(forrás:index.hu)

Oszd meg cikkünket a kedvenc csatornádon, vagy küldd el az ismerőseidnek!

Twitter
Pinterest
Facebook
LinkedIn

Hasonló bejegyzések