H1 komm

Digitalizáld és korszerűsítsd vállalkozásodat felhőalapú alközpontunk segítségével!

Túl sok telefonhívásod van egyszerre? Növeld a kapacitásodat velünk!

Idő- és kapacitáshiány miatt nem tudjátok kezelni a bejövő hívásokat? Úgy érzed, hogy a munkatársak elaprózódnak a napi teendők mellett? A stressz határozza meg a mindennapjaitokat? Költségoptimalizálás miatt elgondolkodtál fizikai irodád felszámolásán?

Ezek mind valós problémák, amelyekkel cégvezetőként nem vagy egyedül. Felhőalapú megoldásunkkal segítünk, hogy a kapacitáshiány többé ne legyen akadály!

H1 komm

Digitalizáld és korszerűsítsd vállalkozásodat felhőalapú alközpontunk segítségével!

Túl sok telefonhívásod van egyszerre? Növeld a kapacitásodat velünk!

Idő- és kapacitáshiány miatt nem tudjátok kezelni a bejövő hívásokat? Úgy érzed, hogy a munkatársak elaprózódnak a napi teendők mellett? A stressz határozza meg a mindennapjaitokat? Költségoptimalizálás miatt elgondolkodtál fizikai irodád felszámolásán?

Ezek mind valós problémák, amelyekkel cégvezetőként nem vagy egyedül. Felhőalapú megoldásunkkal segítünk, hogy a kapacitáshiány többé ne legyen akadály!

Tudtad, hogy egy cég megítélését nagyban befolyásolja az ügyfelek véleménye?

Igen- minden ügyfél számít, és minden hívás lehetőség a fejlődésre. Miért ne használnád ki
ennek előnyeit? Emeld magasabb szintre az ügyfélélményt, és körözd le versenytársaidat!

A H1 Komm felhőalapú megoldása könnyedén integrálható meglévő vagy új
telefonközpontodba, lehetővé téve, hogy mobil eszközökről is hatékonyan kezeld a hívásokat helytől és időtől függetlenül!

Neked ajánljuk a felhőalapú megoldást ha:

Eluralkodott a káosz

Napi szinten rengeteg hívás fogadásával szembesültök, amelyeket egyszerűen nem tudtok kezelni, illetve lekövetni. A felhőalapú alközpont olyan szolgáltatást nyújt, amellyel akár több 100 hívást is képes fogadni és kezelni

Költséghatékony és rugalmas megoldást keresel

A felhőalapú alközpont lehetőséget ad a telefonos rendszered fejlesztésére anélkül, hogy új fizikai eszközöket kellene beszerezni. Ez pénzügyi szempontból is kedvező lehet céged számára.

Gyakori kérdések ügyfelektől

Ha az ügyfeleidnek sok esetben olyan általános információkra van szükségük, amelyekhez nincs szükség fizikai kollégára. A felhőalapú alközpont automatizált válaszrendszerével könnyedén kezelhetitek az alapvető kérdéseket

Fontos számodra a hívások rögzítése, de mobilról is szeretnél hozzáférni

Ebben az esetben a felhőalapú alközpont ideális megoldást kínál, biztosítva a mobilitást és az információk könnyű elérhetőségét, bárhol is tartózkodjatok

Nincs hatékony ügyfélkezelési folyamat

A felhőalapú alközpont segít a reklamációk és megrendelések hatékony kezelésében, akár automatizált folyamatokon keresztül, biztosítva a gyors és precíz ügyintézést

Vagy szeretnéd felszámolni fizikai irodádat

A régi irodai telefonrendszereket felváltó felhőalapú alközpontok segítségével pedig szeretnéd növelni munkatársaid kapacitását, így alkalmazkodva az esetleges hívásáradathoz.

Célod a munkahelyi stressz csökkentése? A felhőalapú alközpont segít a csapatmunka optimalizálásában.

“Cégvezetőként úgy gondolom, hogy fontos, hogy haladjunk a korral. A saját vállalkozásomban
is látom, hogy a kollégáknak jobb lett a közérzete, mindemellett növekedett a hatékonyságuk is azóta, amióta digitalizáltuk és optimalizáltuk a cég különböző folyamatait. A H1 Komm felhőalapú alközpont IP alapú telefonhívásokat tesz lehetővé PC, mobil, tablet, és
akár asztali telefon készülékeken keresztül, így a munkatársak bárhol és bármikor dolgozhatnak fizikai iroda nélkül. “- Lauber Viktor H1 Komm CEO

Melyek a felhőalapú alközpont előnyei?

Készen állsz arra, hogy végre olyan színvonalú ügyfélszolgálatod legyen, ami hűen tükrözi a céged profizmusát? Szeretnél szintet lépni, és megelőzni a versenytársakat? Növeld a kapacitást, és tegyél szert több bevételre intelligens, felhőalapú eszközökkel!

Miért válassz minket?

20 + év tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a távközlési technológiák terén. Ez az időtartam nemcsak hosszú múltra utal, hanem stabilitásra és megbízhatóságra is, amelyek kulcsfontosságúak ügyfeleink sikeres működéséhez.

Korlátlan díjcsomagok

Korlátlan díjcsomagokat és rugalmas, testreszabható ajánlatokat kínálunk partnereink számára, így minden vállalkozás megtalálhatja a számára legideálisabb megoldást, amely pontosan illeszkedik az egyedi üzleti igényekhez is.

Egyedi megoldások

Célunk, hogy a modern kommunikációs eszközök bevezetésével ne csak egy technológiai megoldást, hanem hatékony és jövedelmező befektetést kínáljunk, amely hosszú távon növeli ügyfeleink versenyképességét.

Eredményeink számokban

év
telekommunikációs
tapasztalat
0 +
ügyfélszolgálati
válaszidő
0 mp
céget költöztettünk
már a felhőbe
0 +
hálózatunkban lebeszélt perc évente
0 millió

Szeretnél maradandó élményt nyújtani ügyfeleid számára? Ha olyan vállalkozás vezetője vagy, ahol elengedhetetlen az emlékezetes első benyomás a szolgáltatásunkat Neked ajánljuk! Növeld a hatékonyságot, és emeld a következő szintre vállalkozásodat a H1 Komm felhőalapú megoldásával!

Partnereink, akik már használják rendszerünket:

Korábbi ügyfeleink véleménye a softphone-ról

Horváth Péter- Étteremvezető

“Vendéglátósként úgy gondolom, hogy az ügyfélszolgálat mindennél fontosabb, és a cég felhőalapú alközpont megoldása segített nekünk abban, hogy még magasabb szintre emeljük az ügyfélélményt. Sokkal gördülékenyebben mennek a rendelésfelvételek, és csúszás sem fordulhat elő. A hatékonyságunk is javult, és ezzel együtt a megítélésünk is."

Nagy Attila - Ügyfélszolgálati vezető

"Korábban az ügyfélszolgálaton káosz uralkodott. Egyszerűen nem tudtuk rendszerezni és lekövetni a hívásokat. A felhőalapú alközpont azonban megoldotta a problémát! A telepítés zökkenőmentesen zajlott, a kollégák pedig hamar megtanulták a használatát. Pontosan az igényeinknek megfelelő rendszert kaptuk, csak ajánlani tudom!”

Tarnóczy Krisztina - Webshop tulajdonos

"Amikor elhatároztam, hogy felszámolom a fizikai irodánkat, és áttérünk a távmunkára, a H1 Komm felhőalapú alközpontja és a softphone alkalmazása kulcsfontosságúvá vált számunkra. Először tartottunk tőle, azonban hamar rájöttünk arra, hogy ez volt életünk legjobb döntése, mert így mobilon is tudtuk használni a felhőalapú alközponti szolgáltatásokat. A rendszer segítségével távolról is ugyanolyan hatékonyan és biztonságosan dolgozhatunk. Úgy gondolom, hogy a fizikai iroda felszámolása nemcsak költséghatékony, hanem hosszú

A korlátozott hagyományos telefonközpont kiegészítése, havonta egy vacsora áráért.

Az űrlapon keresztül kérd egyszerűen árajánlatunkat. Szakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és minden egyes további kérdésedet megválaszolja majd.

Mit gondolsz megér egy próbát, ha a céged jövője a tét?

Árajánlatkérés

Elárasztanak a hívások? Szeretnéd hatékonyabbá tenni a mindennapi működést?

Van megoldás a leterheltségre!

Kérd ingyenes ajánlatunkat még ma, és segítünk eredményesebbé tenni céged
telefonos ügyfélszolgálatát!

Gyakori kérdések

Igen! A készülékek előre felprogramozva érkeznek meg, csak internet kapcsolatot és elektromos áramot kell nekik biztosítani.

A meghibásodott készülékeket a szerződés időtartama alatt díjmentesen cseréljük.

A készülékek előre felprogramozva érkeznek, így a telepítés néhány percet vesz csak igénybe.

Nem. A jelenlegi számok megmaradhatnak, de ha szeretnéd, új hívószámot is kérhetsz tőlünk.

Természetesen. Akár az irodai készülékedet is hazaviheted, vagy kaphatsz plusz készüléket, amelyet otthon használhatsz.

Nincs telepítési díj, nincs egyszeri díj. Eszközeinket rendelkezésedre bocsájtjuk díjmentesen a szolgáltatás időtartamára.

Nincs fúrás! Az eszközök nem helyhez kötöttek, bárhol elhelyezhetők. Csak áramra és internet kapcsolatra van szükségük.

Mivel egy interneten közvetített szolgáltatásról van szó, ilyen esetben sajnos a telefon sem működik. Az internet szolgáltatás helyreállása után azonban pár percen belül a telefon is ismét használhatóvá válik. Hogy bejövő hívásaid ne vesszenek el, erre az időre át tudjuk irányítani azokat egy mobilszámra.

A készülékeket előre felprogramozva, használatra készen kézbesíti neked a futár.

Természetesen, sőt örülünk, ha ezt a környezetbarát és modern megoldást választod.

Meglévő előfizetésed az adott szolgáltatónál megszűnik. A számhordozási eljárás a mi feladatunk, neked nincs teendőd ezzel sem.

2023 © H1 Komm Kft. | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató

A felhő alapú
Telefonközpont előnyei

Szeretnél feljődni, de nem tudod, pontosan mivel jár?

Olvasd el ingyenes esettanulmányunkat,

hogy átlásd a folyamatot, és megtudd, hogyan és miért jó ez neked. Semmi mást nem kell tenned, csak megadnod az email címed, amire küldhetjük.